Çatışma Çözme- Konulu Veli Semineri

Çatışma Çözme- Konulu Veli Semineri Okul Rehber Öğretmenleri tarafından okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Çatışma Çözme- Konulu Veli Etkileşim Çalışması

Çatışma; en basit anlamıyla iki veya daha fazla kişi veya grup arasındaki çeşitli kaynaklardan doğan anlaşmazlık olarak tanımlanabilir. Çatışma, insan yaşamının ve ilişkilerinin kaçınılmaz bir parçasıdır. İnsanlar yaşamları boyunca, evde, iş yerinde, sokakta, okulda vs. çatışma durumları ile karşı karşıya kalırlar. Peki, kişiliğimiz ve ilişkilere dair deneyimlerimiz bizi çatışma durumlarında hangi davranışlara yönlendirir?

28 Şubat 2019’da, Rehberlik Servisimizce, velilerimize yönelik olarak  gerçekleştirilen Veli Akademisi  çalışmasında, “çatışma çözme becerileri” konusu ele alındı.

Konu ile ilgili bilgilendirme sunumunun  ile çatışmanın ilişkilerdeki ortaya konma biçimi üzerinde duruldu. Bu çalışma ile grupta yer alan değerli velilerimize bu yolda bir ışık olabildiysek ne mutlu bize!..04-03-201904-03-201904-03-2019